~ I N T E S O M P L A N E R A T ~

publicerat i
Sitter på bussen mot Stockholm för att imorgon ta flyget till gran canaria.  
Tyvärr blev inte allt som planerat. Iställe hamnade vi på sjukhuset med Linus igår. De ringde från  dagis och Linus krampade och hade svimmat . Hade precis beställt mat på pizzerian men jag stack på en gång.  Aldrig kört så fort. Man blir så chockad så man minns knappt.  Hann med ambulansen till Hudiksvall.  Där var det fullt så det blev Gävle när allt såg stabilt ut.  Tredje gången Linus får detta så troligtvis har han något form av epliepsi . Vi har fått stesolin, tillfälligt om det händer igen. Han ska på eeg på torsdag och efter det fortsätter utredningen och förhoppningsvis kan vi börja medicinera sen och hoppas på att slippa detta.  Det är verkligen en förälders mardröm!!
Hann träffa Liam två timmar idag eftersom jag sov på sjukhuset i Gävle inatt. Gjorde så ont att lämna mina små hjärtan. Men de hämtar mig på Arlanda om en vecka.  Jag hoppas inget händer under veckan jag är borta och jag ska verkligen försöka slappna av och njuta av denna semester som jag sett fram emot så mycket . Ska försöka göra något update under veckan så håll utkik . 

~ K A L A S ~

publicerat i Days of my life;
Äntligen är fotografisk bild färdig och jag fick B, så jag är ändå nöjd med tanke på den lilla tid jag lagt ner. TIll hösten ska jag eventuellt läsa digitalt skapande sedan är jag helt färdig. Skönt !

Igår var det afterwork på olearys, en riktigt trevlig kväll med en massa god mat och dryck. 
Idag var dock mindre kul. Så sjukt trött. Liam har haft en kompis här och så var vi iväg på kalas då min morbrors tjej fyller 40 år. Bjöds på smörgåstårta och fika. 

Har avslutat denna lördag med en härlig promenad med min fina vän Jenny. Välbehövligt. 
Nu ligger jag i sängen, ska kolla på film och sova. Imorgon ska det packas och så ska vi göra ett besök på marknaden. Annars blir vi bara hemma och tar det lugnt. 
 
 

~ K O N S T I G T ~

publicerat i Days of my life;
Konstogt, men sedan jag började träna i Januari känner jag mig så uppsvälld. Alltså kläderna sitter tajtare, kollar jag mig i spegeln funderar jag vad som hänt. Men vågen visar knappt att jag gått upp något. 
Jag bara äter och äter, men tränar ju också. Jag hoppas det vänder. Känslan borde ju vara att känna sig tränad??!!

Skulle haft betygsamtal ikväll men de blev inställt. Istället så har jag städat och kollat på film. Tog med mig barnen på stan efter jobbet och köpte present och två tröjor åt Liam. Vi fikade på nya konditoriet med. Barnen var så trötta och griniga idag. Liam har verkligen haft en dålig dag, stackarn .

Har beställt ett nytt klösträd till katterna och en liten present Liam sa få när han slutar förskolan, 

Nu ska jag ta och duscha innan jag lägger mig. 
Imorgon står jobb och fixa naglar på schemat.