- Sundsvall imorgon

publicerat i Days of my life;
Dagen har varit rätt seg.
Har legat i sängen och vilat en stund, sen fick jag något ryck att städa. Dammsugade och torkade golven, och städade undan lite. Så nu är det fint på fredag när vi kommer hem.
Har även skrivit ut lite papper som jag måste posta imorgon innan vi ska åka. Och har varit hem till mamma och lämnat nyckeln så hon kan gå och kolla till katten imorgon eftersom han är så busig.
Gud hur det såg ut i trädgården hos mamma, hela huset är nästan uppgrävt, och staketet är rivet på ett ställe, det är jord över hela tomten och nu ska dom dessutom kapa ett träd. Men förhoppningsvis så regnar det inte in något mer i källaren när det är klart :)

Jimmy
har sprungit iväg på Ica och köpt en skiva så vi kan bränna lite musik tills imorgon, vi har tänkt åka runt niotiden så läre upp i bra tid för att hinna duscha och packa.
Sitter och kikar lite på hitta.se för att se hur man åker till Birsta, men vi har med oss en gps så det blir nog inga problem.

Har precis kollat på byggslaget, nu ska jag kolla på lyxfällan sen ska jag gå och lägga mig.
Skriver på fredagkväll när jag är hemma igen.

- Stranden

publicerat i Days of my life;
Denna dag hoppades jag på riktigt fint väder, det var det imorse.
Bestämde mig att åka till Karlslund med Jimmy och Emma men vi hann knappt dit innan vädret blev mycket sämre. Ser inte ut att bli så mycket bättre väder idag heller. Så det var bara att packa och åka hemmåt.

Vi har nyss kommit hem så tänkte plocka ihop lite, handla och skriva ut lite papper. Måste även försöka packa lite som jag ska ha med mig imorgonbitti när vi åker till sundsvall/hassela.
Tror jag måste vila lite först innan jag orkar ta tag i allt :)

- Minigolf

publicerat i Days of my life;
Ikväll cyklade jag, Mimmi och Jimmy till K-lund för att spela minigolf.
Skönt att komma ut, det var verkligen kanonväder ikväll. Tror alla tyckte det, för var otroligt mycket folk på minigolfbanan. Jag vann iallafall över Mimmi och Jimmy :) Hehe.
Stannade hos mamma på vägen hem, passade på att kika på "Paris hiltons my new BFF" eftersom hon hade spelat in det.
Vi har alldeles nyss kommit hem så tänkte försöka leta mig något att äta innan jag ska lägga mig.

Hoppas på bra väder imorgon så man kan sola och bada :)

Godnatt!