~ S K R I D S KO R ~

publicerat i Days of my life;
Alltså idag har jag haft en riktigt dålig dag. Inte orkat gjort något alls, vill bara bädda ner mig och glo på film och tycka synd om mig själv typ. Låg faktiskt på soffan hela förmiddagen, men det är skönt att inte ha en massa måsten nu när man är ledig. 
Vid 13tiden fick jag för mig att vi skulle åka skridskor, letar igenom hela förrådet men skridskorna är spårlöst borta, båda barnens skridskor.. Surig som jag är idag for vi ner på intesport och köpte nya skridskor och for upp på åsen och provade dem. Vi var då inte ensamma på bandyplan, tror resten av bollnäs också var där. Men barnen tyckte det var roligt även om det bara blev en kortare stund. Liam är med en kompis nu och vi har precis ätit middag. 
Har hälsat på min farfar en stund idag så nu känner jag mig helt färdig och har bäddat ner mig för resten av dagen. Morgondagen kan bara bli bättre, kanske åker vi till Bolleberget för en tur med skidorna.
 
 

~ J U L A F T O N ~

publicerat i Days of my life;
Hade en helt fantastisk dag igår. Började dagen med grötfrukost innan min pappa kom hit, därefter kom Jimmys familj så vi bjöd på julbort och öppnade alla paket. Kikade såklart på Kalle Anka också innan vi åkte till min mamma vid 16. Där öppnades det ännu mer julklappar och åt ännu mer och spelade spel. Stannade kvar där över natten så vi har nyss kommit hem. Barnen har fått så många fina julklappar, likaså jag. Tack snälla! 
Idag leker vi med alla julklappar innan vi är bortjudna på mat. Själv tror jag att det blir tuppenz för min del ikväll. 
Här kommer lite bilder från gårdagen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~ N E D R Ä K N I N G ~

publicerat i Days of my life;
Nedräkningen till julafton, inte många dagar kvar. Jag känner mig inte ett dugg stressad, faktiskt. Alla julklappar är klara, ska ta en runda på stan å fredagen så kanske man hittar ytterligare något. Idag har vi städat och handlat all mat, sju påsar fick vi med oss hem så jag hoppas det blir lite mat på julbordet. Vi bjuder över Jimmys familj på dagen och så åker vi till min mamma vid 15 och blir där tills det är dags att åka hem och lägga kidsen.
Har några få julklappar som jag behöver slå in, sedan ska jag fixa gröten, skinkan och revbensspjällen men det gör jag imorgon eventuellt på fredag. Men jag har lovat mig själv att fredagen ska vara en lugn dag. Ska umgås med Jossan och kvällen ska jag spendera framför tvn och bli miljönär på trav. 

Barnen har ätit upp sina pepparkakshus idag, Liam åt öveer halva, förstår inte hur han fick i sig det. Har även hunnit att hälsat på farfar. Han var betydligt piggare men från att ha varit helt normal så har han blivit senil och vet inte riktigt om han känner igen mig. Han måste ha fått någon lättare hjärnblödning, det syns att något inte är helt rätt.  Men jag hoppas han kommer piggna på sig helt igen, dock är han 92 år så mina förhoppningar är inte allt för stora. 

Barnen har precis lagt sig. Jag har bäddat ner mig med en påse godis, kommer snart rulla fram men de blir hårdträning efter jul. Ska kika på bachelor innan jag också ska sova. Imorgon går vi på jullov, äntligen !!