- Den rikiga vardagen.

publicerat i
Hade en del att skriva idag men jag orkar inte sätta mig vid datan så det blir bara en snabb update via telen.
Idag började vardagen igen på riktigt. Jimmy jobbade vilket innebär att jag måste upp en timme tidigare än vanligt för att hinna gör mig och barnen klara för dagis och jobb
.Liam hade varit på teater i arbrå med dagis idag. Spännande :) Han tyckte det var jättekul. Och spännande att åka bussen såklart.
Jag är fortfarande förkyld me ingen feber så har jobbat idag. Är ju lilla fredag imorgon eftersom jag och barnen är ledig på onsdag. Jimmy ska faktiskt jobba.
Barnen var trötta idag Iallafall Liam. Linus har sovit på dagis vilket har resulterat i en kväll då han vägrar sova. Har hållt på lagt han i två timmar men tror han sover nu. Ska avvakta denna vecka annars fär nog vi skära ner lite på vilotiden på dagis. Hemm har han inte sovit middag på sex månader. Men blir annat på dagis så vilan behövs nog.
Imorgon är det sista april men vi har inga planer. Blir väl en kase , grilla och lite raketer. Får se om jag kanske hittar på något när kidsen somnat.
Nu ska jag krypa ner under täcket och soova.
Titta vad jag hittade i brevlådan idag när jag kom hem. Oohh, mindre kul att det bara är en biljett och att jag får gå ensam. Men who cares ? Kan jag klämma mig längstfram och rocka loss utan att någon ser mig eller jag behöver hålla reda på någon :)

- Vilken dag.

publicerat i Days of my life;
Denna förkyldning verkar visst aldrig ge sig. Barnen och jag är fortfarande sjuka men febern är iallafall borta.
Är väl en sån där seg vårförkyldning som aldrig ger sig. Tycker ändå vi klarat oss relativt bra denna vinter. Iallafall vad jag minns.

Har iallafal i helgen handlat utemöbler och en ny grill. Varit och letat skor till barnen. De hade växt ur tennisskorna så köpte nya till Liam igår men hittade inga till Linus. Fick ge mig ut idag igen och då fyndade jag ett par åt lilleman.
 
For till mobackes (trädgårdsaffär), köpte en blomma. Skulle skynda mig vidare till dollarstore. Satte in Linus i bilen och åkte. Kvar blev blomman min. I diket. Den var inte särskilt liten heller så kan inte förstå att jag glömde ställa in den i bilen eller hur jag missade den när jag körde iväg.
 
Åkte iallafall till Dollarstore och inhandlade lite välbehövliga saker.
Köpte ett par skor åt Linus i en sportaffär utanför. Fick se en bild på mig själv på facebook. Var visst inte vem som helst jag köpte skorna av utan självaste gladiatorn pansar (tror jag han hete). Det hade jag ingen aning om men såg det när jag såg bilden. Såg inte ens att de fotade och dessutom fulaste bilden på mig haha.
 
Åkte sedan till ren för att plocka upp Jimmy och Liam som var där. Skulle såklart visa Jimmy vilken fin och stor blomma jag köpt. Kollade överallt i bilen, men den var inte där.
Arg och hungrig var jag. Grinig på Jimmy som sitter och skrattar åt mig för jag glömt blomman. Gasen i botten till blommaffären. Den stod inte kvar så gick inte och frågade om de hade fått in en kvarglömd blomma. Då sa hon i kassan ; - Jahaaa, dikesblomman.
Någon snäll själ hade  tydligen lämnat in den. Snälla människor det finns ♥.

Tog en cykeltur till mamma på eftermiddagen, blir väl mer sjuk nu.

Har nyss ätit kycklingsallad och nu är barnen och leker så jag har tagit reda på tvätt och disk. Nu ska jag skriva schema till dagis och packa välskorna imorgon börjar barnen heltid igen.


Snyggaste minen jag gör!!

- Fortfarande sjuk.

publicerat i Days of my life;
Fortsatt sjukstuga här hemma.
Har iallafall försökt varit uppe på benen idag. Men mysigt att bara ligga i soffan med barnen också.
De var på dagis idag och på måndag börjar den verkliga vardagen igen efter 6 månader som 15timmarsbarn ska de nu börja heltid igen, vilket inte alls är några problem för dem. Som Liam har lääängtat.

Jimmy var och ordnade nya utemöbler idag, så man kan sitta ute och äta på baksidan. Underbart. Nu inväntar vi bara värmen.

Barnen sover och Jimmy tränar. Jag ska bädda ner mig på soffan och kika på lets dance och gråta en skvätt att jag inte kan vara med på dansuppvisningen på torget imorgon. Har inte kunnat tränat dessa två dagar då jag kanppt orkat gjort något. Så jag måste stå över, tyvär. Nästa gång ska jag se till att vara frisk. Typiskt, ska bli sjuk när det är som minst välkommet.

Blir till att kurera mig till helgen. Kortvecka nästa vecka då man är ledig på onsdag. Skönt !

Liam fick hjälp att göra muffins i eftermiddag. Uppskattat!