M Y C K E T P Å S C H E M A T

publicerat i Days of my life;

Igår hann jag med ett varv på stan med Jenny efter jobbet. Var och hämtade ut nya linser, kikade lite på kläder, inhandlade dryck till helgens trevligheter och så avslutade vi på dollar store.

Pappa kom på ett besök på eftermiddagen han med. Bjöd på kinamat innan jag skulle iväg på dansen. Igår stod balett på schemat på, var verkligen inte lätt. 

Inga speciellt planer för denna dag. Jobbar till 17.15 så den lilla tid jag hinner vara vaken när jag kommer hem ska jag mysa med barnen och sedan måste jag städa och tvätta. Först blir det fredagsmys med en massa godis iallafall.

Om vädret är bra imorgon ska jag försöka mig ut och fota, så håll utkik.

 

 

P L A N E R I N F Ö R H E L G E N

publicerat i Days of my life;
Helgen närmar sig med stormsteg och mitt schema är späckat denna helg. 

Fredagen blir det fredagsmys med familjen. Jag jobbar till 17.15.
Lördagen går åt till städning och veckohandling innan jag ska ut på halloweenparty med min pingla Jenny. 
Ska bli så kul!
Söndagmorgon bär det av till stockholm. Tänk vad bra jag ska må då. 
I stockholm står iallafall fotboll och shopping på schemat. Det var den helgen det ! 


Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Som alla andra dagar då. Var iväg och handlade lite. Liam var hos moster Emma och lekte en stund. 

Nu sover barnen och det ska jag också göra snart. 
Imorgon blir det en shoppingrunda här hemma. Handling inför helgen. 
 
 

♥ Ä L S K A D E M I M M I ♥

publicerat i Days of my life;

Såg precis en bild på mig och Mimmi i datorn. Gjorde så sjukt ont i mig. Finns verklige inga ord att sätta på saknaden, man känner sig bara tom.

Om fem veckor har det gått fem år sedan jag fick det värsta tänkbara beskedet i en människas liv. Att ha förlora någon riktigt nära. Min syster var min allra bästa vän, den som stod mig allra närmst och fanns för mig i vått och torrt. Jag vet verkligen inte hur jag tagit mig igenom eller överlevt dessa dagar utan henne?!

Livet rullar på, men saknaden finns alltid där och kommer alltid göra. Alla dessa högtider då familjen är samlad men Mimmi fattas. En plats är alltid tom. En plats ingen kan fylla.

Jag försöker glädjas åt den tid vi fick tillsammans och hur nära vi verkligen stod varandra. Men ibland tar sorgen över. Vet inte riktigt hur man ska hantera det. .

Jag skulle verkligen göra vad som helst bara för att få träffa Mimmi en enda dag till. Ge henne världens största kram och puss och berätta hur mycket jag älskar henne och hur mycket hon betyder för mig. Hur glad jag är som fått haft henne som syster i 18½ år.

Allting har en mening, antagligen också det här. Jag vet att Mimmi nu är världens finaste ängel och att det är många som tar hand om henne. Jag hoppas att hon vakar över oss och skyddar familjen och att jag får träffa henne en dag igen.