Dåligt avslut denna fredag

publicerat i Days of my life;
Har varit lite frånvarande här, men jar har bara inte haft någon tid. Eller jag har egentligen inte haft något att skriva om heller för den delen.

Vi har varit sjuka hela veckan men har jobbat ändå..
Idag fick Linus vara hos sin farfar, han hade prickar hela kroppen. Var på hälsocentralen i eftermiddag, var tydligen bara feberutslag. Kräkts två gånger har han hunnit med också. Kommer bli en låååång fredagkväll ensam det här.

Jimmy är på personalfest. Själv måste jag städa och rensa Lingon, precis vad jag har lust med?! NEJ!

Imorgon pyser vi ner till stockholm, jag ska på konsert, alldeles ensam, men ser fram emot det sjukt mycket !
Jimmy följer med men han ska inte med mig på konserten :P

Är rätt mycket i mitt huvud för tillfälligt så kan hända att det blir lite tomt och tyst här emellanåt.
Vet inte riktigt vad det är med mig. Önskade verkligen att jag hade min syster här nu, den enda människa på jorden jag verkligen litade på, och lyssnade på.

Nu ska jag sluta tråka ut er och göra lite middag .
Hej så länge!

Onsdag

publicerat i Days of my life;
Alltså har varken tid eller ork till uppdatering här. Det händer inget speciellt i mitt liv just nu och på det är jag sjuk.

Vaccinerade hela familjen mot hepatit A idag. 1700;- , ofattbart dyrt.
Dessutom kunde läkaren inte se om jag tog någon påfyllnad förra gången. Gjorde jag det tog jag denna helt i onödan. Sköterskan satte mitt plåster 1 cm under där hon stack. vilken nytta det gjorde. hon måste varit vinögd...

Nu äre dags att se på idol och sova. Syster yster sover här inatt också. Trevligt trevligt :)Aug. 27, 2013

publicerat i Days of my life;
Har man bästa bovärden eller? Ja! Idag när Liam skulle cykla åkte kedjan av. Så kommer vår bovärd förbi, så hjälper han såklart med Liams cykel å spänner kedjan. Tack!

Skulle ta det lugnt idag eftersom jag är sjuk. Vet inte hur jag tänkte där? Hade två vilda barn hemma. Nästan mer lugnt på jobbet tror jag . Tänkte jobba imorgon men jag har knappt någon röst så får se hur d