- Jag lever.

publicerat i Days of my life;
Jag lever, men är sjuk så jag ligger nerbäddad. 
Igår kom världens bästa mamma och tog hand om oss och hade med sig en massa godsaker. Tack snälla mamma <3
Äver våran underbara bovärd kom men nyckeln till vår nya lägenhet igår, tusen tack! Blev verkligen överlycklig, en månad tidigare, så nu kan vi flytta i lugn och ro och renovera. Glada nyheterna fortsätter, ringde bollnäs bostäder idag och det fanns 7000:- att renovera för. Slipper vi lägga ut allt själv. 
Jimmy är hemma idag han med, så det blir soffmys hela dagen. 

Återkommer när vi blivit friska.

- Tror inte det är sant.

publicerat i Days of my life;
Jag tror inte det är sant. Vi vaknar med världens dundeförkyldning inatt. Första dagen efter inskolnigen på dagis. Undra hur många gånger till vi kommer få vara hemma ? Det är väl nu alla föryldningar börjar, vi som klarat oss så bra hittills. Men dessa tre veckor har vi knappt hunnit blivit friska mellan förkyldningarna. Det är deprimerande. 

Liam är förkyld, Linus är klen än och jag är snorig och har ont i halsen. Barnen vaknade och grinade kl 5 imorse, jag kände mig helt utsliten och klen. Tack och lov klev Jimmy  upp med dem. Känner mig lite piggare nu och jag hoppas det inte blir värre heller. 

Blir en mysdag i soffan, får se om det blir någon  mer inskolning denna vecka eller om det blir på måndag. 
Linus sover och Liam somnar snart han med. Ska passa på att vila då jag med. 

Ha en trevlig dag alla, själv ska vi försöka bli friska :)

- En tanke.

publicerat i Days of my life;
Det är konstigt hur mycket man skriver på internet egentligen. Hur mycket folk får reda på om än. Mer än vad man egentligen anar. Allt är ju för det mesta frivilligt, allt man skriver. Och det är konstigt hur intresserad egentligen folk är av andras liv. Folk man aldrig pratat med eller träffat verkar ha stenkoll på ens liv. Mycket konstigt egentligen.

Ikväll är jag irriterrad, så jag tänker gå och lägga mig. 
Jag är bara irriterrad på allt, folk som tror sig veta bäst, och var mycket bättre än alla. 
Ikväll är en sådan kväll jag bara vill ta min familj och flytta iväg härifrån och börja på nytt, men det går inte bara att fly jämt. Det är bara kämpa på, låtsas som ingenting och se glad ut ändå helt enkelt. Som vanligt. 

Godnatt!