~ B Y E B Y E ~

publicerat i Days of my life;

Denna vecka har jag knappt hunnit med, tiden har gått så fort. Jag har försökt packat allt till mig och barnen. I måndags så ringde Jimmy hem från Örebro, han hade varit på akuten två gånger. Han hade fått halsböld så de skar upp den och nu äter han antibiotika. Tack och lov att han inte fick det i Grekland iallafall.
Barnen är i skolan idag. Jag jobbar. Jimmy är hemma och städar och förbereder det sista.
Tror allt är färdigt. Mycket som man måste göra precis när man åker, så som att ta ut sopor, köra igång diskmaskin osv. Ska bära ut väskorna i bilen när jag kommer hem, pappa kommer troligtvis och hälsar på och så ska jag träna, om jag hinner.
Inatt vid 01-02 åker vi till Arlanda och imorgon klockan 07 går vårat plan till Kos, Grekland. Ska bli så otroligt skönt med semester, sola och bada efter denna världelösa sommar. Igår och idag fick jag skrapa rutorna på bilen, då kändes det extra skönt att vi ska till värmen.
Kanske blir någon uppdatering under veckan, men enligt recensioner så har hotellet väldigt dåligt internet så annars lovar jag er bilder när jag kommer hem istället.
Ha det så trevligt hemma i kylan ! :) 

 

~ F U L B I L D ~

publicerat i Days of my life;

Som jag skrev tidigare så har jag varit och fotograferat mig till körkortet idag. Först så letade jag efter wåhlsteds som inte alls fanns kvar där deras butik alltid varit. Tydligen har de slagit ihop sin butik med expert. Svindyrt att fota sig, fotografen hade inte ens några instagramfilter att välja på så man såg fruktansvärd ut. Han zoomade dessuton in mitt ansikte. Detta ska jag nu leva med i tio år. Varenda gång jag hämtar ut ett paket eller kör lite för fort måste jag visa denna fula bild. Haha. Åldrats hade man dessutom gjort under dessa år. Nu får man vänta några år till innan man får ta en ny bild, vågar inte tänka mig hur det kommer se ut då :)

 

 

~ M I T T I V E C K A N ~

publicerat i Days of my life;
Halva veckan är gjord, känns som jag knappt sett barnen något eftersom jag jobbar kväll. Igår och i måndags hämtade jag dem 19.30 hos famor och farfar. Idag sover de hos mamma eftersom jag jobbar ännu senare och imorgon jobbar jag också sent men då är Jimmy hemma, dock sover säkert kidsen när jag kommer hem. 
Dessutom jobbar jag på söndag också, men till veckan återgår jag på vanliga arbetstider och dessutom kort vecka eftersom vi åker till Grekland på fredagen. Längtar så himla mycket. 

Jag har nyss varit och lämnat barnen på skolan så ska göra frukost till mig nu. Ska ta ett långt bad och sedan fixa till mig och åka ner på wåhlsteds för att fota mig till körkortet. Orkar verkligen inte men det går snart ut så lika bra jag tar tag i det nu när tiden finns. 
Ska på färgaffären och hämta ut en tapetrulle med och svänga förbi hos mamma med ombyte till barnen innan det är dags för jobb.