~ B O K A T ~

publicerat i Days of my life;
Det var inte många dagar sedan jag sa till Jimmy att jag skulle tycka det var så roligt att åka utomlads med en kompis en gång. Alltså sol och badsemester. Nu när barnen blivit lite större. 
Det var som om Josefin hörde det. Häromdagen skrev hon och frågade om jag ville följa med henne utomlands. Idag så bokade vi en resa till gran canaria. 1a Juni lyfter planet. Ser verkligen fram emot det så himla mycket. Samtidigt som jag gruvar mig att lämna barnen hemma och skulle sä gärna vilja ha dem med. Men ska åka med dem något tag igen med. 

År 2016 se ut att bli ett bra år. Jag har en massa roligheter att se fram emot och allt blir verkligen så mycket lättare när man har roliga saker inplanerat. Något att längta efter. 

Idag har jag tjuvstartat på lite plugg inför våren. Bäst att ligga steget före. 

Nu ska jag sova, imorgon väntas jobb innan en veckas ledighet. 
Bjuder på några härliga bilder på hotellet där vi ska bo.
 
 
 
 
 

~ J U L H E L G E N ~

publicerat i Days of my life;
Haft ett par fantastiska dagar.

Julafton spenderaes hemma halva dagen, åt julfrukost, den obligatoriska skinkmackan och kokade egen tomtegröt. Sedan åt vi rejält med julmat innan vi for hem till mamma för att se på kalle anka.
Fick massor av fina julklappar, så jag måste ha varit snäll i år. En mysdress, pengar, smink m.m.
Barnen fick så mycket leksaker dom med.
Avslutade dagen med spel och risalamalta.
 
Juldagen myste vi hemma så barnen fick leka med deras nya saker. Jag och Jimmy köpte ett Xbox till hela familjen så vi provade såklart det.
Blev bortbjudna på mat med, ännu mer julmat.

Annandagen gick åt till att städa efter julen. Slängde ut granen eftersom katten välte den så pyntet låg lite överallt i lägenheten.
Kvällen spenderades med en massa folk på tuppens. Hade en roligt kväll och fick träffa folk som man inte sett på flera år. Dock hade jag världens huvudvärk.

Igår var vi till Gävle. Letade jacka åt Liam. Hittade en jacka, två handskar, och underställ till barnen. Själv så köpte jag ett par jeans på carlings.

Idag och till och med onsdag jobbar jag. Sedan är jag ledig en vecka igen.
Nyår ska vi umgås med bästa Jenny och hennes familj.

Jag och Jossan ska åka utomlands i maj / Juni så resor letas för fullt. Ska försöka boka i veckan.
 

~ S N A R T J U L ~

publicerat i Days of my life;
Dagen började i köket med att göra i ordning julskinkan, fixa revbensspjällen, gjorde köttbullar, kokade tomtegröt och saffranspannacotta. Höll på fyra timmar sedan var det klart.

Varit och uträttat lite ärenden på eftermiddag annars så har vi bara varit hemma och tagit det lugnt.
Har kollat på Victoria´s secret fashion show. Alltså vilka tjejer, så sjukt snygga. Vilken dröm att gå där och se sådär perfekt ut. Det är verkligen årets höjdpunkt, längtar redan till nästa års uppvisning.
 
Spelat bingolotto , trav och oddset ikväll men blev inte en krona rikare utan bara fattigare. Men var trevligt ändå, för stunden.

Nu har jag dammsugit och torkat golven och dukat inför imorgon. Så ska strax sova.
Vi blir här hemma till ca 15 imorgon då åker vi till mamma och avslutar julafton där.

Imorgon får jag äntligen öppna xboxet. Som legat under granen alldeles för länge. Men impad av mig själv att jag hållt mig ända till julafton eftersom jag beställde det på black friday som en julklapp till hela familjen.

Blir nog dåligt med bloggandet imorgon, men ni får ha en underbar jul allihop! God jul!