~ F R E D A G ~

publicerat i Days of my life;
Veckorna går så himla fort. Känns som det snart är sommar och jag börjar få lite smått panik över min fot. Tänk om den inte är bra tills dess. Jag som har semester 5 veckor med barnen. Vill kunna ta mig till ställen utan problem, göra roliga saker med barnen. 
Men det har bara gått en vecka utan gips. Foten känns stel och konstig samtigt som jar har betydligt mer rörligthet i den än vad jag kunde föreställa att jag skulle ha. Det går bättre och bättre för varje dag också, jag rör på foten hela dagarna när jag sitter på jobbet. Har dock inte belastat foten helt än, jag skulle ta det lugnt två veckor. Känns som jag aldrig kommer våga lägga min tyngd på den. Rädd den ska braka ihop, tänk allvarligt om det gör det. Vet inte hur man ska träna det heller, försöker stå upp och lägga lite tyngd varje dag men det blir betydligt mer tyngd när man ska ta ett steg. Jag är väldigt svullen, känns som foten ska spricka när man sätter ner den för det stramar så mycket i såren och där skruvarna sitter. Huden är spänd... Men om lite mer än en vecka hoppas jag kunna släppa kryckorna, kommer gå långsamt att gå men jag tror och hoppas man kommer upp i tempo fort om man tränar bra. Känner vilken träningsvärk jag har börja fått i benet. Man har inte en enda muskel kvar. Men så lägen man inte får riktigt ont eller värk i foten så kommer jag köra gärnet. 

Idag är det äntligen fredag, jag har precis betalt räkningarna, så ska klä på mig och äta frukost nu innan jag ska på jobb. Imorgon ska hela familjen till Stockholm på bandyfinalen och söndag måste jag verkligen röja här hemma. Jag är ledig på måndag eftersom jag ska till sjukgymnasten då. Nu ska jag sätta lite fart så jag inte blir sen.
 
 

Kommentera inlägget här :