~ S N A R T H E L G ~

publicerat i Days of my life;
Snart är det helg igen, en efterlägtat sådan. Även om man varit långledig nyss, Ha inte direkt några planer för helgen. Hittar på något roligt med barnen. 

Idag har jag haft bilen på verkstad så fick skynda mig till Bollnäs och hämta den på lunchen eftersom de stänger klockan 17 och då slutar jag. Så med andra ord skulle jag inte hinna det.
Såg fram emot en lugn eftermiddag då mitt huvud värkte. Men det var fullt hus när jag kom hem. och har varit det hela eftermiddagen. När jag äntligen ska lägga mig i ett bad så sitter Jimmy fastklistrad i sin telefon så Liam passar på att smyga upp och bada med mig. 
Nu sover iallafallbarnen, jag med, snart. 

Imorgon ska jag ner på stan med Liam och leta kläder till hans skolavslutning på tisdag. Eventuellt blir Jimmy hemma och arbetar nästa vecka med. Blir lite avslutningsmys med Liam, jag ska fixa mina naglar och har ett möte inplanerat på skolanm inför Linus skolstart, dessutom jobbar jag kväll. Men har bara nästa vecka och måndag och tisdag veckan därpå innnan fem veckors semester. Tråkig nog arbetar nog Jimmy borta så får se vad jag och barnen roar oss med under veckorna. Vi hoppas på massvis med sol och bad. 


 

Kommentera inlägget här :