~ G N Ä L L S P I K E N ~

publicerat i Days of my life;
Känner att jag behöver gnälla av mig lite. Är så otroligt trött, uttråkad, rastlös. J är på annan ort och jobbar. Han är borta i 10 dagar i rad. Min mamma har inte semeter än, syrran är i Alfta hos hennes pappa. Hade viljat ut och firat lite i helgen men jag har ingen hjälp med kidsen. Det blir långa dagar att försöka hitta på saker när man är ensam. Idag har vi såklart städat och tvättat i finvädret. Så typiskt mig. Haha. Men jag behövde tvätta, och vi var trötta sedan igår så det passade bra. Jag har solat en del på vår baksida så nu ska jag hämta sista tvätten innan jag solar lite mer. Liam är och badar med en kompis, och Linus är ute och leker med några kompisar så för stunden passar jag på att vila lite. 
Längtar tills på onsdag när J kommer hem på onsdag så man får lite hjälp hemma igen. Ser ut som han kommer arbeta borta hela hösten/vintern. Men jag får ta de som det kommer. Men blir sena dagar för barnen på fritids, jag kan inte träna/dansa något under veckorna. De gånger jag löser det med barnvakt blir de gånger jag jobbar sena kvällar och inte har något val.
Vet att jag är lite väl negativ, och att allt är som man gör sig. Jag kan såklart hitta på något. Jag vill såklart vara ledig med barnen men att vara ensam är inte alltid roligt. Speciellt inte de dagar barnen är på viset. 
Nu ska jag gå ner i tvättstugan innan jag fortsätter sola på vår basida, sedan blir det kyckling, ris och currysås till middag. Mums ! 
 
Fyllde år häromdagen så slängde ihop en smörgåstårta då. Mamma, Pappa och Js föräldrar kom och firade lite. Fick fina presenter av dem. Avslutade dagen med 3 rätters hos mammsen, som hon bjöd på. Tusen tack allihop som gratulerat mig på min dag. 28 år ung blev man.
 
 

Kommentera inlägget här :