~ B I L E N ~

publicerat i Days of my life;
Började dagen med sovmorgon för att sedan få hjälp av pappa att byta lamporna på bilen, var inte alls så krånligt som J påstod att det var. 
Jag tog med mig Linus och åkte på OK/Q8 för att tvätta den. Kliver ut ur bilen och det är ett stort moln av rök, typ och stinker bränt. Trodde ungefär att bilen brann. Väntade en stund innan vi fick åka till mamma, skruva bort däcket och knacka lite på bromsklossarna så de släppte. J bytte skivor häromdagen, han måste ju slagit tillbaka oket. Det gick inte ens att rulla på bromsskivan, Det fungerar iallafall att åka utan problem nu men det "skrapar" fortfarande så får ta och titta på det i helgen. Vilken bilmekaniker man är. 
Imorgon ska den lämnas in för att byta spindelled sen måste  den ombesiktiga senast på måndag. Alltså det är  vår peugot som krånglar, inte toyotan. 
Hann med att tvätta och städa ur den lite snabbt med, så ska bli skönt när den går igenom besiktningen. Kan man släppa det. 

Kvällen blir lugn, ska som vanligt tillbringa den i min ensamhet, hoppas kidsen somnar snällt. 
Har nyss betalt alla räkningar, vi har bakat en kladdkaka och gjort biffstroganoff. Kidsen leker ute så jag passar på att ta det lugnt. 

Imorgon står kalas på schema, och så ska vi lämna in bilen klockan nio.
 
 

Kommentera inlägget här :