- Nya året närmar sig med stormsteg.

publicerat i Days of my life;
Tack för era kommentarer :) 
Såg att lägenheten var borttagen idag, men så typiskt så har huvudkontoret stängt så får vänta med att veta. Verkligen spännande det där !

Iallafall så är det snart nytt år 2012. Och jag ska göra det till ett riktigt bra år. Har faktiskt några nyårslöften till mig själv. Jag ska skapa bättre rutiner och planera bättre, jag ska sluta äta så mycket socker (godis, fika m.m) och så ska jag börja spara pengar. Har gett mig själv shoppingförbud, har släng alla nya kataloger. Jag behöver inget jag bara handlar för att sysselsätta mig. Men nu ska här sparas penga. Både jag och Jimmy ska börja spara så mycket vi kan. Och så hoppas vi på att kunna resa snart igen, men det beror ju på allt med jobb och sådan också. Får se om man får något jobb till sommaren.  Men det hoppas jag. 
Liam är uppskriven på dagis så vi får se när han får en plats, tror han skulle gilla det, jag hoppas det. Men jag tror inte han kommer hinna få något plats nu i vår. 1 maj ska iallafall Linus börja, om ens han får någon plats. Är bara 4 månader dit, egentligen länge men ändå så nära. Och Linus som är så gnällig och mammig, kan ni gissa om man är nervös? Kommer såväl ihåg ett barn på Liams avdelning (han gick ju på dagis 4 månader) det barnen grinade hela tiden efter sina föräldrar, tyckte så synd om honom, skulle aldrig klara av om Linus var så, vill inte ens tänka på det. Men jag hoppas det löser sig tills dess, är ju ändå ett tag kvar.
Linus har inte tagit något steg än, han är lite feg på den fronten. Han reser sig själv och står själv, men så fort han så gå så sätter han sig ner och kryper hellre. Men så fort han kommer på hur man gör kanske det går fort. 
Liams blöjträning går bra, han är utan blöja dagtid hemma, och även ibland borta och han går på pottan eller toan. Men han är inte utan på nätterna än. 

Inatt har jag sovit riktigt dåligt, Linus har varit vaken. Han sov i sin säng till 01 inatt då vaknade han sen har han legat och grinat hela natten. Båda vi har åkt på en rejälans förkyldning. Jobbigt.
Har på morgonen dammsugit och torkat golven samt gjort efterrätten tills ikväll. Kommer recept imorgon. Nu ska vi gå ut med soporna och ruska mattorna så är vi klara med det. Skönt att ha julen borta, alltid mysigt att ta fram den men lika skönt att ta bort den.

Snart nytt år, mitt tredje år utan min lillasyster. Sjukt var tiden går fort och det är sjukt hur jag klarar av det. Trodde aldrig jag skulle överleva min älskade systers död. Hon var mitt allt, och det är lika jobbigt nu som då. 
Saknaden är enorm men för hennes skull ska jag göra detta år till ett utav de bättre, jag vet att hon vill det och det har varit så jobbigt hittills men idag känner jag för att ladda om, ska ta tag i allt och få lite ordning så ska det nog bli bra. 

Blir trerättersmiddag med vår lilla familj här ikväll, får se om vi tar bilen ut på äventyr sen. Har såklart köpt fyverkerier också. Ska ladda kameran så kommer bilder imorgon. 

Hoppas ni får en trevlig dag & GOTT NYTT ÅR ALLA!