- Förmiddagen på karlslund.

publicerat i Days of my life;
Är i chocktillstånd, Linus har sovit i tre timmar, det är inte alls vanligt förutom på nätterna då. Kan ju vara glad att han sover på natten. 
Gick till karlslund idag med Frida och barnen. Jättetrevligt och varmt. Snällt av henne att hjälpa till med barnen då det inte alltid är så lätt själv. 
Liam var dock på viset då vi gick hem strax efter 13. La Liam när jag kom hem och gjorde i ordning lite lunch åt mig, hann precis sätta mig och skulle hugga in på första tuggan då kommer Liam upp. Har säkert fått lagt honom 20 gånger och nu har jag gett upp. Han kan inte vara tillräckligt trött, för han ville upp och leka hela tiden. Nu kollar han på film och Linus sover. 
Själv ska jag plocka lite och sedan åker vi till badstranden när Jimmy kommit hem, blir väl där till 19 tiden då det är dags att åka hem med barnen och lägga dem. Köper med middag till Liam (burkmat) så gör jag och Jimmy lite senare middag idag, bäst man passar på att vara ute i det fina vädret. Skulle tydligtn bli sämre väder i helgen.