~ L O N G T I M E N O S E E ~

publicerat i Days of my life;
Jag har inte gett upp bloggandet, kan inte direkt säga att jag inte haft tid heller, för det har jag. Jag har inte haft någon lust helt enkelt. Jag ska försöka fixa i ordning bloggen snart och försöka lägga ut lite fler bilder. Det är så tråkigt att dela med sig av instagrambilder på bloggen. 

Dagarna rullar på. J är borta på jobb, jag jobbar hela dagarna, barnen går på skola/fritids. Hinner bara hem, göra middag sedan är de läxor, packa väskor, och lägga barnen som gäller. Därefter brukar jag själv somna. 

Jag letar resa. Blev så sugen på att åka iväg och sola och bada, så barnen får njuta lite av sommar också. Eftersom vi knappt fick någon sommar i år. På fredag ska jag fixa pass till barnen, vi har kollat upp ledighet så det är bara hoppas vi hittar något som passar oss. Hittar vi inget nu så åker vi definitivt i vår. Men jag är rätt säker på att vi tar oss iväg, vi får se helt enkelt. Jag återkommer.
 
Mitt i veckan är vi, imorgon har vi sovmorgon, jag ska träna. Blir träning i helgen med, annars så har vi inget planerat vilket är skönt. Förra helgen kalasade vi. Blev många barn, svårt att leka något när det blir så många. Men det funkade. Två timmar gick fort och Liam var nöjd. Så nu är vi färdiga med kalas fram tills mars.

Himlen har fått ytterligare än ängel. Det är alltid tragiskt när unga lämnar denna värld. Jag vet att Mimmi har många fina människor som tar hand om henne nu. Vila i frid ♥