- Den rikiga vardagen.

publicerat i
Hade en del att skriva idag men jag orkar inte sätta mig vid datan så det blir bara en snabb update via telen.
Idag började vardagen igen på riktigt. Jimmy jobbade vilket innebär att jag måste upp en timme tidigare än vanligt för att hinna gör mig och barnen klara för dagis och jobb
.Liam hade varit på teater i arbrå med dagis idag. Spännande :) Han tyckte det var jättekul. Och spännande att åka bussen såklart.
Jag är fortfarande förkyld me ingen feber så har jobbat idag. Är ju lilla fredag imorgon eftersom jag och barnen är ledig på onsdag. Jimmy ska faktiskt jobba.
Barnen var trötta idag Iallafall Liam. Linus har sovit på dagis vilket har resulterat i en kväll då han vägrar sova. Har hållt på lagt han i två timmar men tror han sover nu. Ska avvakta denna vecka annars fär nog vi skära ner lite på vilotiden på dagis. Hemm har han inte sovit middag på sex månader. Men blir annat på dagis så vilan behövs nog.
Imorgon är det sista april men vi har inga planer. Blir väl en kase , grilla och lite raketer. Får se om jag kanske hittar på något när kidsen somnat.
Nu ska jag krypa ner under täcket och soova.
Titta vad jag hittade i brevlådan idag när jag kom hem. Oohh, mindre kul att det bara är en biljett och att jag får gå ensam. Men who cares ? Kan jag klämma mig längstfram och rocka loss utan att någon ser mig eller jag behöver hålla reda på någon :)