~ S K O L S T A R T ~

publicerat i Days of my life;
Vi har redan kommit in i våra rutiner. Men idag kan man säga att vardagen startade på riktigt. Liam började andra klass idag och Linus gjorde sin första dag i förskoleklass. Hämtade hem nöjda och glada barn. Liam hade haft en bra dag med en massa lek ute, fått nya böcker osv. Linus kom hem med ballong, de hade målat och träffat alla nya och gamla kompisar. 
Imorse åkte vi lite tiigare eftersom allt ombyte ska lämnas, mycket folk, jag behövde informera lite snabbt om Linus medecin osv. Mitt i allt hittar jag inte nyckeln till bilen, Liam stod och var stressad, det var bara en enda röra. Det slutade med att jag hittade nyckeln i bakfickan iallafall. Och jag tror barnen fick med sig allt de skulle idag . Imorgon går det förhoppningsvis bättre, nu när allt är på plats, haha. 

Har hämtat ut paket på eftermiddagen, ätit middag, och myst lite innan barnen somnade. Själv kollar jag på Sofias Änglar, jag har nog aldrig riktigt kollat på det. Jag tycker det är så otroligt sorgligt. Man blir så berörd, när man mist någon väligt nära själv. Man är så känslig, man lider så med de som går igenom något fruktansvärt. Det gör väl alla, men man känner på ett annorluna sätt. Man vet hur ont det gör, för det är nog inget som går att föreställa om man inte gått igenom det. 

Denna vecka ser lugn ut, lite planering inför lite kalas i helgen. Annars så står jobb och skola på schemat. Vardagarna rullar på igen, står inte på så är det sommarlov igen. Tiden går alldeles för snabb.
 
Igår var jag på kalas för kusin melinda som fyllt nio år. Jag hann även med att baka kanelbullar, kladdkaka med kokkostäcke, daimkakor, chokladkakor och non-stopkakor. 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :