- Första dagen på dagis.

publicerat i Days of my life;
Idag har Liam varit på dagis för första gången, det gick hur bra som helst. Han var inte alls intresserad av mig och Jimmy utan var i ett annat rum och lekte den största delen av dagen, så jag tror inte alls det kommer bli några problem att lämna honom. Det enda som hände idag var att Liam ramlade och slog huvudet (pannan), i trappen upp till rutchkanan så han fick en jättestor bula och nu har han ett stort blåmärke i pannan, stackarn. 
Han åt två stora portioner mat, dock var det värre när han skulle sova, men det gick. Han sover i vagnen den första tiden. 
Två gick vi hem. Dagen ser lika ut imorgon. 

Vi har haft besök av Mamma och Emma, de har varit här och fikat. Sedan har vi varit på dollar och på willys. 
Nu har vi precis ätit spaghetti och köttfärssås, så nu ska jag och Liam bada innan det är läggdags. 

Ringde på lägenheten idag. Det blev inget lägenhetsbyte eftersom Pecca stog 2a. Men hon har tackat nej på lägenheten så vi är numer tvåa. Vi ska kika på den på torsdag, ettan hade inte låtit så intreserad för hon trodde lägenheten var för liten så jag hoppas vi får den. Även hon/han skulle kolla på lägenheten på torsdag före oss så får väl höra om hon skulle ha den eller inte. Spännande. På fredag får vi iallafall veta, men det återstår ju också att se om lägenheten är fin. 

Nu är det baddags.

Kommentera inlägget här :